Cazare

ArtMotel Hațeg

ArtMotel este un loc de cazare modern și confortabil, situat chiar în centrul orașului Hațeg, cu vedere spre parcul central al micuțului orășel de la poalele Retezatului.

Vezi detalii

Cabana CODRIN Cârnic

Cabana dispune de 3 corpuri de clădire și oferă servicii de tipul cazare și masă. “Cabana Mare” este corpul principal și are la etaj 5 camere pentru cazare.

Vezi detalii

LA MOȘIE Sântămăria – Orlea

Situat vis-a-vis de Biserica Reformată din Sântămaria – Orlea (2km de Hațeg), complexul turistic este format din 5 bungalow-uri cu terasă și ieșire în curtea plină de verdeață, amenajată cu zone de relaxare, grătar și loc de joacă pentru copii.

Vezi detalii

Pensiunea CASA CRISS Densuș

Vă așteptăm la pensiunea Casa Criss într-un decor romantic, rustic și plăcut pentru un sejur relaxant și liniștit

Vezi detalii

Pensiunea CASA CU FLORI Hațeg

Pensiunea “Casa cu flori” este un adevărat colţ de linişte în toată agitaţia contemporană omniprezentă, care vă întâmpină, chiar de la intrare, cu o alee străjuită de trandafiri. S-a pus mare preţ pe detalii, pe amenajarea cu mult bun gust a curţii, pe atenţia cu care sunt serviţi toţi clienţii

Vezi detalii

Pensiunea COLȚ Râușor

Înconjurată de o pădure de brazi, pensiunea Colț este situată în stațiunea montană Râușor, la o altitudine de 1250 de metri. Este localizată la doar 300 de metri de pârtia de schi și la 500 de metri de intrarea în Parcul Național Retezat.

Vezi detalii

Pensiunea DORA Râușor

Situată în Râușor, la 30 km distanță de Hațeg, la limita Parcului Național Retezat, Pensiunea Dora este o locație excelentă pentru intrarea în traseele turistice din masiv, pentru practicarea sporturilor de iarnă sau pur și simplu pentru petrecerea unor momente de liniște

Vezi detalii

Pensiunea IANCU – Mălăiești

Pensiunea “Iancu” are o poziţie privilegiată, fiind încadrată de un peisaj minunat şi străjuită de cetatea medievală Mălăieşti, recent reabilitată.

Vezi detalii

Pensiunea IANCU – Sălașu de Sus

Aşezată într-o zonă deosebit de pitorească, pensiunea a fost concepută pentru asigurarea confortului deplin al turiştilor, dar şi pentru a le oferi posibilitatea să se familiarizeze cu viaţa la ţară şi cu produsele specifice Ţării Haţegului.

Vezi detalii